WJ 3.1 letkulämmitin (vuotaa, ratkaistu)

Kaikkien Jeeppien moottoreiden kysely ja vastaus-palsta, oli sitten sivuventtiili-, sekaventtiili-, työntötanko kuutonen tai kasi, tai diesel- tai OHC-moottori...
Desert_Runner
Viestit: 118
Liittynyt: 09.06.2018. 0:15
Paikkakunta: Seinäjoki

WJ 3.1 letkulämmitin (vuotaa, ratkaistu)

Viesti Kirjoittaja Desert_Runner » 03.10.2019. 21:33

Tässä nyt vuoden verran seurannut tuota Defan letkulämmitintä joka tiputtaa allensa aina kun kelit tippuu lähelle nollaa. On kumma kun edellinen omistaja sen laittoi (ymmärtääkseni uusi) ja vielä tämän Defan ohjeen mukaan, ja siltikin vuotaa. Lämpöä kyllä tulee mutta miten noin uusi voi vuotaa rungon sisältä?? Vuoto ei siis tule letkun välistä vaan lämmittimestä itsestään.

Pitäis uusia se mutta mutta, tuleeko sama vaiva pian uudestaan.. :?
Viimeksi muokannut 1 päivämäärä Desert_Runner, muokattu yhteensä 12 kertaa

Desert_Runner
Viestit: 118
Liittynyt: 09.06.2018. 0:15
Paikkakunta: Seinäjoki

Re: WJ 3.1 letkulämmitin (vuotaa)

Viesti Kirjoittaja Desert_Runner » 11.10.2019. 22:11

Tämäkin ongelma ratkesi. Vaihdoin lämmittimen samaan Defan letkulämmittimeen mutta vuoto jatkui. Pari kertaa ehti itkeä työmaan pihassa pöntön tyhjäksi ja eikun taas uutta tilalle. Aloin jo epäillä kalliimpaa vuotoa koneessa kunnes vaihdoin kaikki klemmarit kalliimpaan ABA-merkkiin. Isä sitä jo aikoinaan sanoi ettei niillä halpamiklemmareilla tee mitään eli suosista parempaa ja tosi on, nyt ei vuoda enään.

Ilmeisesti lämmittimen sijainti aivan alhaalla ja paine aiheuttaa vuotopaikan jos letkunkiristimet on täyttä skeidaa :roll:

Kirjoita vastaus