Jeep ranch Ny Ork: Mahdollisuus....

Yhdistyksen järjestämien tapahtumien tiedot ja raportit.
PÄSSI
Viestit: 154
Liittynyt: 16.08.2009. 15:10
Paikkakunta: OSLO
CONTACT:

Jeep ranch Ny Ork: Mahdollisuus....

Viesti Kirjoittaja PÄSSI » 06.11.2012. 16:37

Ens viikosta ( n:ro 42 ) alkaen - helmikuun loppu puolelle 2013.

Mahdollisuus harvinaiseen herkkuun, ulkoilluttaa Jeeppiä tai muunkin merkkistä menopeliä. Samalla tietenkin apukuskikin saa hyötyliikuntaa. yhteensä 70 kpl tukkia vedettävissä ulos metsästä. 4 tai 7 metrisiä latvamitaltaan min. 20 cm. Kyllä se toimii: Toissa talvena tein tupla homman Jeepillä ja 3000 -67 avo Fordilla ( traktori ). Tukki kiinni Jeepin vetokoukkuun ja varovasti menoksi.
Viimeksi turvauduin Jeeppiin kun traktorin pukilla oli hemmetin kylmä ( +/- MIINUS 25 ), mutta kyllä homma toimi melkein yhtähyvin kokonaisuutena muutenkin, verrattuna pikku traktoriin. :D
Tietenkin pikkupakkanen nyt aloituksessa ja vähän lunta on edellytys, että pääsee vetämään.
Paikalla käyneet tietävät millaisessa maastossa, sieltä perältä, siihen mistä edellinen Safari aloitettiin = Noin kilometri jonkinlaista metsätietä myöten. Tämä mahdollisuus kokeilla Jeepin vetokykyä; on voimassa niinkauan kuin pöllejä riittää.

Eikä todellakaan ole vetopakkoa voi tulla muutenkin ajamaan ko. ajankohtana yksin tai kaveri "auton" kanssa. Tietenkin jos joku organisoi !!!!! : Niin useamman auton Safarikin on ohjelmistossa.
Minä olen siellä töissä joka tapauksessa, tekemässä muutakin.
Liityn letkaan Pässillä tai Traktorilla. Jokatapauksessa toimin oppaana jollet ole aikaisemmin Ny Orkissa käynyt.
Ilmoittautumiseksi riittää puhelinsoitto edellisenä päivänä: Neuvon perille jollet ole aikaisemmin käynyt. Soittamalla saa lisä informaatiota, vastaan mielelläni kysymyksiin. :!:
Soita useamman kerran jollen vastaa, moottorisan metelissä ei kuule puhelinta ja aina ei muista katsoa jos joku on soittanut. klo kuusi aamulla paras aika tavoittaa.

0417496275 Timo
PS. Kait se on pakko kirjoittaa, osallistuminen omalla vastuulla, fysiikan ja kaluston puolesta.
PÄSSI
Jeep Wrangler Sport Unlimited 2,8 diesel,
uusi toukokuussa 09