VUOSIKOKOUS 2019 ON PIDETTY

Yhdistyksen järjestämien tapahtumien tiedot ja raportit.
Harri
FJDC Hallitus
Viestit: 131
Liittynyt: 02.06.2008. 17:48
Paikkakunta: Iittala

VUOSIKOKOUS 2019 ON PIDETTY

Viesti Kirjoittaja Harri » 03.03.2019. 20:34

Talvitreffit ja vuosikokous on pidetty. Tällä kertaan Sääksmäen Ilolaan Valkeakoskelle kerääntyi lauantaina yli 30 jeephenkistä harrastajaa treffaamaan toisian. Mikä parasta, mukana oli myös treffien ensikertalaisia jotka toivottavasti tunsivat olonsa tervetulleeksi.

Perinteisen ohjelman mukaan poikettiin Kojoottien ajoalueella Tikimaassa ajamassa, tosin pääosa väestä taisi kelistä johtuen keskittyä makkaran paistoon. Iltapäivän lopulla kokoonnuttiin Kirsin patojen ääreen ja ilta kului saunoessa ja sosiaalisen elämän merkeissä.

Laskiaissunnuntai valkeni aurikoisena pakkaspäivänä. Vuosikokouksessa oli mukana lähes kolmekymmentä jäsentä. Mace nuiji kokouksen tottuneesti läpi. Vuosi 2019 ei tuonut mukanaan yllätyksiä. Seuran hallinnosta vastaavat samat henkilöt kuin vuonna 2018, Kulmakorven aluevastaavina toimivat Pekka Virtanen ja Kari Luoto. Ismo jatkaa Jeepsterin päätoimittajana ja Johannes seuran tiedottajana.

Kesätreffit järjestetään Kotkan lähellä Pyhällössä (Lintukoto) 19. - 21.7.2019. Merkkaa aika jo nyt kalenteriin ja seuraa Jeepsteriä, näitä sivuja ja FB sivuja.

Seuraava kerhon tapahtuma on American Car Show pääsiäisenä, johon Ismo rakentaa kerhon osastoa.

Kiitos kaikille treffeille ja vuosikokoukseen osallistuneille.

Harri
Harri