TALVITREFFIT JA VUOSIKOKOUS 2018 KUULUMISIA

Yhdistyksen järjestämien tapahtumien tiedot ja raportit.
Harri
FJDC Hallitus
Viestit: 131
Liittynyt: 02.06.2008. 17:48
Paikkakunta: Iittala

TALVITREFFIT JA VUOSIKOKOUS 2018 KUULUMISIA

Viesti Kirjoittaja Harri » 05.03.2018. 11:18

Moro

Aurinkoinen ja viileähkö viikonloppu Ilolassa on vietetty. Lauantaina väkeä oli koolla reilut 40 henkeä ja muutama nelijalkainen. Autoja maastoon siirtyi 13... Mukavaa yhdessäoloa, hieman maastoajoa ja paljon makkaranpaistoa. Päivällinen Ilolassa ja lisää yhdessäoloa, saunomista ja virvokkeita. Niistä aineksista oli lauantai tehty.

Sunnuntai valkeni yhä viileänä (-20C), vuosikokoukseen kykeni kirkkain silmin ja ajatuksin vajaat 40 henkilöä. Vuosikokouksessa päätettiin järjestää kesätreffit Padasjoella, ohjelman suunnittelu on käynnistetty. Kerhovaatteista tulee netti- ja jäsenkirjeohjeistusta kevään aikana.

Henkilöstövalinnat vuodelle 2018 toteutuivat ilman äänestyksiä. Allekirjoittanut jatkaa puheenjohtajana. Yritän osaltani olla luottamuksenne arvoinen.

Uusi johtokunta piti järjestäytymiskokouksen heti kakkukahvien jälkeen.Kari Luoto jatkaa rahastonhoitajana, Jari Lehtinen varapuheenjohtajana, Johannes Niinikoski tiedottajana ja Jukka Helenius johtokunnan uutena varsinaisena jäsenenä.

Ismo Mäkinen jatkaa Jeepsterin päätoimittajana ja Lassi Mäkinen jäsensihteerinä. FJDC:n sihteeriksi johtokunta kutsui Pekka Virtasen, Pekka toimii samalla kalustovastaavana.

Johtokunta on jäseniä varten ja ilman jäseniä ei ole toimivaa jeeppikerhoa.

Vinssataan yhdessä...
Harri