5.5.2016 Safari Ravijoella

Yhdistyksen järjestämien tapahtumien tiedot ja raportit.
Avatar
keltsi
Viestit: 333
Liittynyt: 09.07.2012. 10:06
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: 5.5.2016 Safari Ravijoella

Viesti Kirjoittaja keltsi » 09.05.2016. 11:17

Kiitokset näin jälkikäteen mukavasta päivästä sekä seurasta! Valitettavasti piti erkaantua Safari-letkasta klo 16 maissa ja siten jäi (ainakin) viimeinen lenkki ajamatta :cry: Vinssiä ei tarvittu kertaakaan, vaikka kerran jo kävin kytkemässä siihen virrat varmuuden vuoksi, eikä mitään kalustovaurioitakaan tullut, joten oli hyvä ja onnistunut päivä 8)

Joitain kuviakin tuli kännykällä räpsittyä, niitä löytyypi TÄÄLTÄ
Kaikki maastoautot eivät ole Jeeppejä, eivätkä kaikki Jeepit ole maastoautoja...

Avatar
j0hannes
FJDC Hallitus
Viestit: 80
Liittynyt: 11.08.2013. 23:04
Paikkakunta:

Re: 5.5.2016 Safari Ravijoella

Viesti Kirjoittaja j0hannes » 10.05.2016. 16:06

Suurkiitos myös SuZuki-veikkojen puolesta! Rymyttelyryhmässä ajot olivat vähän kosteamman oloista, kuin muilla ja remonttiakin taisi Jeep ja toiota vaatia :D Toisaalta kuolema kävi itselläkin lähellä, kun Haminan ABC:llä tankatessa tuli huomattua, että kuljettajanpuolen jousenkannake oli revennyt irtipoikki toiselta sivulta ja toinenkin puoli oli enää palkeenkielellä kiinni (kotimontulla tehdyn tarkemman analyysin perusteella).

Tompan Wallius pelasti hengen, kiitos myös siitä!

Kirjoittelen tässä vähän reissukertomusta ja koostan multimediapläjäyksen päivän materiaaleista. To be continued...

Sääli, ettei S-ajoa saatu tälle reissulle toteutumaan. Toivotaan, että saadaan vielä sellainen tapahtuma aikaiseksi, jossa karttoja pääsisi ajelemaan :)
Tomppa kirjoitti:Safarimestarit kiittää hyvästä safarista ja runsaslukuisesta osanotosta. Mukava nähdä Jeeppikerhon safarilla useita uusia naamoja ja autoja, myös sää suosi tapahtumaa todella loistavasti. Spesiaalikiitos Kartturille, Unulle, valtavasti oli työtä tehty karttojen ja reittien suunnittelun kanssa, harmi ettei s-ajo toteutunutkaan. Suzukiryhmäkin ilmeisesti löysi kotimatkalla Walliuksen ja loppumatka sujui vähän turvallisemmin.

Tomppa ja Johanna.

Kirjoita vastaus