FJDC järjestää Kulmakorven ajopäivän tilalla S-ajon 17.11.2018 klo 15-21

Pääkaupunkiseudun ainoan laillisen Off-Road -alueen uutis- ja tiedoitusasiaa...
Avatar
j0hannes
FJDC Hallitus
Viestit: 39
Liittynyt: 11.08.2013. 23:04
Paikkakunta:

FJDC järjestää Kulmakorven ajopäivän tilalla S-ajon 17.11.2018 klo 15-21

Viesti Kirjoittaja j0hannes » 20.10.2018. 14:57

S-ajosarjan toinen osakilpailu on tulossa Kulmakorvessa marraskuussa järjestettävän S-ajon muodossa. Säävaraus on peruttu, kilpailu ajetaan säässä kuin säässä! Kulmakorven osakilpailun yhteydessä, pidetään myös kokonaiskilpailun palkintojen jako.

Kilpailuun ovat tervetulleita kaikki ja mukaan mahtuu enintään 30 autoa. Ajoneuvon ei tarvitse olla kilvellinen, joskin voimassa oleva liikennevakuutus on suositeltavaa. Ajaminen ajoharjoitustapahtumassa tapahtuu omalla vastuulla. Tapahtuman tullessa täyteen, FJDC jäsenet ovat etusijalla. Ohjaajakokous alkaa klo 15 ja ensimmäinen auto lähetetään matkaan heti ohjaajakokouksen päätyttyä.

Kilpailu ajetaan pimenevää iltaa vasten, joten ajoneuvojen valaistus on syytä olla kunnossa.

Kilpailun arvioitu suorittamisaika on 3-4 tuntia. Oman ajosuorituksen jälkeen makkaranpaistoa maalialueella, kunnes kaikki kilpailijat ovat saapuneet maaliin, tulokset laskettu ja vuorossa palkintojen jako. Ilmoittautumiset 14.11 klo 21 mennessä osoitteeseen kulmakorpi(at)saunalahti.fi. Ilmoittautumiseen I-ohjaja, II- ohjaaja, auto, rekno ja puh.no

Osallistumismaksu on 10€ FJDC/EMK jäsenille ja muille 20€ / auto ja maksetaan käteisellä paikan päällä. Kokoontuminen tutulla nuotiopaikalla osoite: Kulmakorventie 6 ja koordinaatit: N60°14,178, E24°33,457 Nuotiopaikka on liikenneympyrän jälkeen n. 150 m tien oikealla puolen. Kuljetuskaluston pysäköinti Kulmakorventielle asfaltoidulle osuudelle, Ruduksen tielle / puomin eteen pysäköinti kielletty.

Kulman säännöt http://www.fjdc.org/bbs/viewtopic.php?f=15&t=4489
SAMMUTTIMEN TARKISTUSLEIMAN TULEE OLLA VOIMASSA.

S-ajo on herrasmieskilpailu. Toisen kilpailijan suorituksesta protestointi maksaa 100€, protestia ei käsitellä ja kerhon johtokunta käyttää protestimaksun parhaaksi katsomallaan tavalla.

Alla ratamestarin ohjeita S-ajoon osallistuville:
S-ajossa ajetaan kartalle merkittyä reittiä pitkin ja reitin varrelta vastaan tulevat rastitunnukset kirjataan kilpailukorttiin.
Kilpailussa ajetaan annettujen karttasivujen avulla, jossa on mustalla yhtenäisellä viivalla ja ajosuuntanuolilla merkitty ajettava reitti. Karttoja voi olla useampia. Kartat on merkitty A – B, B – C, C – D, jne. Pisteet B, C, D jne. on kartanvaihtopisteitä.

Reitillä on määrittelemätön lukumäärä rasteja, joiden tunnuksen kilpailijat kirjaavat kynällä ylös kilpailukorttiin siinä järjestyksessä, kun ne tulevat vastaan oikeaa reittiä ajettaessa. Puuttuvista, ylimääräisistä, sutatuista tai väärässä järjestyksessä kirjatuista rastimerkinnöistä ei tule pisteitä. Lisäksi annetaan ajoaika, jonka alittamisesta ei saa lisäpisteitä, mutta ylittämisestä vähennetään. Kyseessä ei ole varsinaisesti nopeuskilpailu. Tämä kilpailu ajetaan ilman taukoa.
Kilpailijat lähetetään matkaan muutaman minuutin välein.

Kartturin työskentelyä helpottaa A4-kokoinen kova alusta, johon kartan voi teipata esim. maalarinteipillä. Näin ne ovat helpommin käsiteltäviä ja luettavia. Koska karttoja on useampia, kannattaa ne pitää hyvässä järjestyksessä.
S-ajo on pyritty tekemään helpohkoksi niin suunnistuksen kuin maaston vaativuuden osalta. Aikaisemmat kokemukset ovat osoittaneet, että ihan nykymuodossaankin S-ajo tarjoaa kuljettajille ja karttureille runsaasti haastetta.

Toisia autoja ei kannata seurata, silloin eksyy! ! ! Joissain kohdin uralla reitit saattavat kulkea vastakkaisiin suuntiin, kohdatessa väistäkää toisianne sopuisasti.

Avatar
keltsi
Viestit: 261
Liittynyt: 09.07.2012. 10:06
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: FJDC järjestää Kulmakorven ajopäivän tilalla S-ajon 17.11.2018 klo 15-21

Viesti Kirjoittaja keltsi » 22.10.2018. 10:33

Tällä kertaa sopii omiin ja apparin aikatauluihin, joten tuli ilmoittauduttua s-ajoon... Pitänee kaivella hyllyjä jos löytyisi vielä lisää valoja, eli johtotehtäviä on tiedossa lähiaikoina.
Kaikki maastoautot eivät ole Jeeppejä, eivätkä kaikki Jeepit ole maastoautoja...

Avatar
ImacInnes
Moderaattori
Viestit: 2587
Liittynyt: 21.03.2008. 19:25
Paikkakunta: Helsinki-A`la Malmi

Re: FJDC järjestää Kulmakorven ajopäivän tilalla S-ajon 17.11.2018 klo 15-21

Viesti Kirjoittaja ImacInnes » 07.11.2018. 21:55

Ilmoittauduin juuri mukaan vuoden viimeseen S-Ajoon Kulmakorven pimeisiin maastoihin.
Tulkaahan muutkin eksymään.

t. Ismo Ämmä
Palstan yksi siivooja!
GP Korjaus Oy
-Kulmakorpi Off Road Park-
-JEEP HOLIC-
http://www.fjdc.org
http://www.jeep.fi

Kirjoita vastaus