KULMAKORPI OFF ROAD PARK SÄÄNNÖT - lue ja ymmärrä!

Pääkaupunkiseudun ainoan laillisen Off-Road -alueen uutis- ja tiedoitusasiaa...
Avatar
ImacInnes
Moderaattori
Viestit: 2614
Liittynyt: 21.03.2008. 19:25
Paikkakunta: Helsinki-A`la Malmi

KULMAKORPI OFF ROAD PARK SÄÄNNÖT - lue ja ymmärrä!

Viesti Kirjoittaja ImacInnes » 05.01.2015. 14:30

Säännöt päivitetty sivuille 27.6.2019 (uusi sähköpostiosoite lisätty)

Kulmakorven ajopäivät pidetään noin joka kolmas lauantai.
Järjestäjä varaa oikeuden perua ajopäiviä.


Kulmakorven ajoharjoitusalue on tarkoitettu FJDC:n jäsenille ja heidän vierailleen sekä mahdollisuuksien mukaan muidenkin offroad-harrastajien käyttöön. Tällä hetkellä ajo sallitaan vain maastohenkilö- ja pakettiautoilla sekä mönkijöillä. Mönkijät ajavat samoilla säännöillä kuin autotkin. Maastokuorma-autoilla alueella ei voi valitettavasti ajaa. Ajoharjoittelu tapahtuu täysin kunkin autokunnan omalla vastuulla. Ajoneuvoissa on oltava liikenne- tai muu vakuutus, joka korvaa kolmannelle osapuolelle aiheutuneen vahingon. Turvallisuuden takia ajetaan pääsääntöisesti vähintään kahden auton ryhmissä. Kulmakorpi Off Road Park ei sitoudu hinaamaan rikkoutunutta ajoneuvoa pois alueelta.

Lisäksi:

- Ajoharjoituksen päivystäjän ohjeita on ehdottomasti noudatettava.
- Vieressä olevan maankaatoalueen rinteillä ajo on kielletty.
- Ajoreitistön ulkopuolella olevien puiden tarkoituksellinen kaataminen tai muutoin luonnon rikkominen on kielletty. Huomioi pylväskataja, jolla on lain suoja elää myös täällä.
- Alkoholin käyttö alueella on kiellettyä. Mikäli häiriöitä asian takia ilmenee, se johtaa rangaistuksiin alueen käytössä.
- Alueelle ei saa jättää mitään roskia. Karkkipaperit, limupullot ym. on tuotava nuotiopaikan roskiksiin.
- Avotulen teko muualle kuin merkityille nuotiopaikoille on aina kielletty. Metsäpalovaroitusaikoina tupakoitsijoiden on syytä olla erityisen varovaisia. Sanomattakin on selvää, että metsässä autetaan aina pulaan jäänyttä.
- Poistuessasi ajoalueelta tee kuittaus poistumislistaan (nuotiopaikalla).

HUOM. Kartan osittainenkin kopiointi/julkaisu kielletty!

Alueella ajaminen muulloin kuin ilmoitettuina ajopäivinä on maastoliikennelain nojalla kiellettyä. Havaitut väärinkäytökset johtavat rikosilmoitukseen. Offi-ajoneuvojen kuljetuskaluston saa pysäköidä tulotien varteen tulosuunnassa oikeaa reunaan. Älä jätä parkkialueelle mitään roskia, mutapaakkuja yms. jotta saamme jatkossakin käyttää ko. aluetta. Muiden ajokkien pysäköinti tapahtuu Kulmakorventiellä tulosuunnassa oikealla pientareella. Tiellä tapahtuvan maansiirtoliikenteen on AINA mahduttava kulkemaan.

Mikäli annettuja ohjeita ei noudateta, seuraa noudattamatta jättäneelle rangaistus: Poistetaan alueelta. Määräaikainen alueelle tulokielto. Rikosilmoitus.

Päivystäjän sana on ehdoton laki ajoharjoituksissa. Päivystäjä löytyy aina ilmoittautumis-/nuotiopaikalta ja numerosta 044-978 9599. Alueella liikkuu myös oranssinvärisissä ”Kulmakorpi”-huomioliiveissä henkilöitä, joiden antamia ohjeita on noudatettava.

Auton pakollinen minimivarustus:

Ensiapulaukku
2 kg:n sammutin (tarkistus voimassa)
Hinausköysi (vaijeri/liina)
Turvavyöt, myös matkustajilla
Vetopiste edessä JA takana
Puunsuojaliina (autoissa, jossa on vinssi)
Öljyntorjuntaan tarkoitettua turvetta tms. imeytysmateriaalia
Jätesäkki tai muu säilö käytetylle imeytysaineelle

Ajoharjoitukseen on aina ilmoittauduttava sähköpostilla osoitteeseen: kulmakorpi(at)fjdc.org viimeistään ajoa edeltävänä keskiviikkona!

Ilmoita oma nimesi, autosi ja sen rekisterinumero, seurasi jos olet jäsen sekä matkapuhelinnumerosi. Pakottavissa tilanteissa on mahdollista ilmoittautua tekstiviestillä Kulmakorpi Off Road Parkin päivystyspuhelimeen numeroon 044-978 9599.

Yhteyshenkilöt:

hallitus(at)fjdc.org

Mikäli et ajopäivänä pääse paikalle, muista perua osanottosi tilaisuuteen joko sähköpostilla perjantai-iltaan mennessä tai lauantaina päivystäjälle puh. 044-978 9599.
Tämä siksi, jotta emme turhaan odota sinua tulevaksi paikalle.

Paikalla on ilmoittauduttava päivystäjälle klo 10.00-12.00,
yöharjoituksiin klo 15.00-17.00, ellei toisin sovita.
Muista poistuessasi ajoalueelta kirjata itsesi poistumislistaan!

Ajomaksut:
jäseniltä FJDC 10 € ja muilta 20 € /päivä/autokunta.
Lisäksi mahdollinen jälki ilmoittautumismaksu on kaikille 5,-.

Kiitos mukanaolostasi!

Kulmakorpi Off Road Park

PV & KL 23.8.2011