4x4Parts

Jamant Oy

WJ 4.7 kiukuttelee...

Kaikkien Jeeppien moottoreiden kysely ja vastaus-palsta, oli sitten sivuventtiili-, sekaventtiili-, työntötanko kuutonen tai kasi, tai diesel- tai OHC-moottori...
Ralusa2006
Viestit: 130
Liittynyt: 11.08.2009. 10:36
Paikkakunta:

WJ 4.7 kiukuttelee...

ViestiKirjoittaja Ralusa2006 » 30.05.2018. 9:54

Wj 4.7 vuosimallia 2002 kiukutellut jo pitemmän aikaa; säännöllisen satunnaisesti tekee sillä tavalla että kun lähtee aamulla liikkeelle niin sammuu kun nostaa kun vapauttaa kaasulta, samaten saattaa risteystä lähestyttäessä sammua tai sitten risteyksessä odottaessa. Maantiellä nytkäyttää aina silloin tällöin ja näkyy myös siten että nopeusmittari notkahtaa n. 20km/h mutta kierroslukumittari ei reagoi mitenkään. Yleensä oireilee aamulla, päivän seisoo niin ei välttämättä tee mitään, joskus menee päiviä ettei tapahdu mitään.

Avainkikalla ei anna mitään vikakoodia, IAC, TPS ja nopeusanturit vaihdettu kun olivat halpoja/oli hyllyssä. Bensapaineet mitattu, pitäis olla ok.

Jenkkifoorumeilta löytyy melkeen kaikki anturikombinaatio mahdollisuudet mutta PCM on aika monessa tapauksessa ollut syyllinen. Tätä epäilen itsekin tuon epäsäännöllisyyden takia ja muutakin ihmeellistä tehnyt (joskus laittaa bensavaroitusvalon päälle ja kohta sen sammuttaa jne. ja kerran antanut pariteettivikakoodin yms.)

Koska en kuitenkaan halua PCM kevein perustein lähteä vaihtamaan niin onko ehdotuksia mitä kannattaisi vielä tarkistaa tai kokeilla ennen sitä?

Onko ajatuksia mistä tuo nykiminen/ mittarin notkahtelu johtuu, onko se bensapuolella, vaihtovika vai mikä sen selittäis?

Eimehtään
Viestit: 20
Liittynyt: 25.07.2016. 20:31
Paikkakunta: Savonlinna

Re: WJ 4.7 kiukuttelee...

ViestiKirjoittaja Eimehtään » 19.06.2018. 21:18

Jos kaikki maat on tsekattu, niin pcm on yx vaihtoehto... Oma kiukuttelee satunnaisesti tyyliin mittarit pois pelistä, käynnistyy,mutta sammuu heti. Herjailee ajonestoa,kuskin ovi ei lukitu,jne. Kun vika oli päällä sain koodit, P1698 ja P1686. Nämä 3 eken kalikalla ja bluetoothilla. Snaptool anto saman koodin ja samalla laitteella ilmeni myös,ettei joku laskuri toimi pcm.ssä. Tilasin jenkeistä koodatun pcm.n. Kommentoin sit kun saapuu,et toimiiko...
WJ 4.7 Quadra drive -00


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: 2 ja 0 vierailijaa